Filmwedstrijd 2016 SVU

By 5 april 2016 Nieuws No Comments

Filmwedstrijd SVU Udenhout: Film is overal

Sociale media en in het bijzonder YouTube worden steeds groter en groter. Iedereen kan tegenwoordig met zijn of haar mobieltje alles filmen en op internet zetten. Er ontstaan zelfs YouTube sterren zoals Enzo Knol of Beautygloss. Niet alleen voor de jeugd is film een dagelijkse zaak geworden, iedereen ziet film overal om zich heen. Natuurfilms zoals de nieuwe wildernis, het journaal, soapseries maar ook reclames zijn voorbeelden. Film is overal!

Videogroep Udenhout daagt iedereen uit om de beste korte film te maken van Udenhout. Dit kan van alles zijn, maar moet betrekking hebben tot het thema: Natuurlijk Udenhout. Het mag dus een korte documentaire zijn over de natuur of een gebouw, een interview met een speciaal persoon, een grap die je met je vrienden uithaalt of zelfs een nieuwsitem over een lammetje dat geboren is.

De films worden beoordeeld in twee leeftijdscategorieën: leeftijd tot 16 jaar en 16 jaar of ouder. Uit de inzendingen zal een jury een selectie maken die op een finaledag zullen worden getoond. Uit deze selectie zal een winnaar in beide categorieën worden gekozen met een bijpassende prijs: een actioncam!

Belangrijkste regels:

De film moet opgenomen zijn in of om Udenhout
De film mag maximaal vijf minuten duren
De film moet worden opgestuurd (indien nodig via Wetranfer) per email voor 30 juni naar wedstrijd@stichtingvideogroepudenhout.nl of afgegeven op ons adres: van Heeswijkstraat 80.

In de email of op de envelop moet ook de naam, leeftijd en telefoonnummer van de maker(s) worden vermeld met een eventuele toelichting bij de video.

De Jury zal beoordelen op:
Originaliteit van het idee en gebruikte technieken
Gebruik van de camera, regie, montage, e.d.

Klik hier voor de spelregels!

Bekijk onze video's in de filmzaal Ga naar filmzaal