Hoppenbrouwers TechniekOnze hoofdsponsor is Hoppenbrouwers Techniek.

 

 

Hoppenbrouwers Techniek bestaat al sinds 1918 en is gevestigd in de Kreitenmolenstraat 201 in Udenhout. Begonnen als winkeltje is het vandaag de dag een modern installatiebedrijf met ruim 275 medewerkers.

Die medewerkers zijn belangrijk, want, zo weet men: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. De medewerkers hebben een grote eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en er wordt veel geïnvesteerd in opleidingen. Iedereen krijgt de kans zich verder te ontwikkelen. Het zijn vakmensen die houden van hun werk en pas weggaan als de klant echt tevreden is.

Hoppenbrouwers verzorgt niet alleen de reguliere elektrotechnische werkzaamheden, ze hebben ook specialismen in huis als industriële automatisering, beveiliging, datanetwerken, en duurzame energie. Dankzij deze veelzijdigheid realiseren ze projecten van klein tot groot, waarbij de klant profiteert van het feit dat alles onder één dak zit. Voor zowel het bedrijfsleven als voor de particulier is Hoppenbrouwers een betrouwbare partner.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen op het telefoonnummer 013-5117227 of kijk op onze website: www.hoppenbrouwerstechniek.nl