SVU helpt bij het monteren van je filmpje

By 19 mei 2016 Nieuws No Comments

Het maken van een filmpje is tegenwoordig een fluitje van een cent met een fototoestel of met je telefoon. Deze opnamen staan dan wel op je fototoestel of telefoon en je kunt ze aan anderen laten zien maar ze zouden veel aan kwaliteit kunnen winnen als je de opnamen zou bewerken, maar na het filmen stopt de kennis van veel van die enthousiaste filmers.

De meeste denken dat hiervoor een duur en ingewikkeld programma voor nodig is. Het tegendeel is waar, er zijn zelfs gratis programma’s beschikbaar en de bediening is zeker niet erg ingewikkeld.

SVU wil in het najaar een korte cursus verzorgen voor iedereen die zijn gemaakte filmpjes naar een hoger plan willen tillen.

Het zal een cursus worden van een drietal avonden of dagdelen waarin o.a. zal ingegaan worden op het binnenhalen van filmpjes, het knippen in filmmateriaal, toevoegen van geluid, maken van titels en ondertitels. Het wordt geen theoretische cursus maar er een van werkend leren.

Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.

Als je interesse hebt kun je je opgeven of vragen stellen via info@stichtingvideogroepudenhout.nl of kun je bellen naar 013 5111677 of 06 12403216

Bekijk onze video's in de filmzaal Ga naar filmzaal