SVU presenteert: de ultieme kans

By 2 december 2014 Nieuws No Comments

Vijf jaargangen van “Ons Unents” Jaaroverzicht verpakt in een prachtige omdoos voor slechts € 27,50 en met meer dan 400 minuten kijkplezier!

Alle unieke en mooie momenten uit ons Udenhout, verpakt in een omdoos met dierbare herinneringen die je nooit mag vergeten, zoals uit:

• 2009 1xDvd met o.a.: Festipet, Upstairs award 2009, Udenhoutse reus in Tilburg, 75 jaar RSV St. Lambertus en Proeven van kunst.
  • 2010 1xDvd met o.a.: Udenhout onder zeil, solistenconcours MVC , Herdenkingsmonument in de duinen.
  • 2011 2xDvd’s met o.a.: 35 Jaar Scouting kalender, Kersttocht Udenhout, Hemelrijkse hoeve 10 jaar, 250 jaar kasteel de Strijdhoef.
  • 2012 2xDvd’s met o.a.: Liederenkring, DDR museum, Open monumentendag, Antoon Weijtmans Europees Gilden koning.
  • 2013 2xDvd’s met o.a.: Basisscholen project pesten, Postcode Kanjer, Opening Hoppenbrouwers, BZB met MVC op Udenhout onder zeil , Udenhoutse broeder.

Stuur ons een mail onder vermelding van “de Ultieme kans” en bestel dit prachtige naslagwerk op: info@stichtingvideogroepudenhout.nl

Bekijk onze video's in de filmzaal Ga naar filmzaal